TUNG KOMPETANSE PÅ SETRA, IVECO, FIAT OG BOBILER


RSA tungt verksted har drevet siden 1970-tallet med tunge kjøretøyer. Setra, Hino og DAF har historisk vært dominerende merker og Renault og Iveco har kommet på 2000-tallet. Vi er hovedverksted i Norge for Setra og kontraktsverksted for Iveco og Fiat.

logo-verksted

SETRA BUSS


Setra buss – Man kan trygt si at Setra-erfaringen sitter i veggene. RSA har hatt Setra agenturet siden 1976 og er kanskje det eneste verkstedet i Norge som har hatt Setra som satsningsområde gjennom over 40 år.

IVECO


Iveco – RSA har siden 2009 hatt status som Iveco kontraktsverksted og som Iveco sin representant på verkstedsiden i Buskerud og Vestfold. Vi har tung kompetanse med på laget fra Drammens tidligere Ivecopunkt Neve og fra Iveco import. På denne måten har RSA kompetanse også på eldre Iveco i tillegg til hele rangen fra 3,5 tonn opp til tunge kjøretøyer samt Iveco bobiler.

FIAT OG IVECO BOBIL


Fiat og Iveco bobil – Fra 2008 har vi tilbudt tjenester på motor, drivverk, dekk og ramme på bobiler. I praksis innebærer dette de fleste service og reparasjoner som ikke inngår i boenheten/påbygget. Som tungbilverksted har vi kanskje ekstra gode forutsetninger for å kunne hjelpe bobilkunden. Arbeid på bobilenhet og karosseri er vi behjelpelig med å videreformidle til samarbeidspartnere. Vi er en del av RSA Bils landsdekkende satsning på bobil. Vi ber dere spesielt legge merke til bobilforeningens hyggelige medlemsrabatter på opptil 20 prosent på våre tjenester.

Velkommen til en hyggelig bilprat!

VÅRE SAMARBEIDS-PARTNERE

For å levere produkter av høy kvalitet så er våre samarbeidspartnere og leverandører viktige for oss. Vi har over tid utviklet et nært og godt samarbeid med flere veletablerte og anerkjente firmaer som leverer kjøretøy, utstyr og tjenester. Felles for alle er at de har fokus på kvalitet, kunnskap og service.

Copyright © RSA BUSS