NO – SPILL


No-SPILL ™ Systems er opptatt av å gi dreneringsløsninger av oljer fra motor og girkasser som gir høy kvalitet, samt miljøvennlige og utmerkede resultater for våre kunder. Vår suksess er målt ved vår tro på No-SPILL ™ Systems evne til å møte eller overgå forventningene til verdi, kvalitet og service.

Brosjyre Les flyer

nospill

FORDELENE VED Å BRUKE NO-SPILL ™ SYSTEMS


Spar tid og penger ved å eliminere vanlige problemer ved oljetømming, som for eksempel gjenger som løsner fra bunnpanne/tappeplugg eller rett og slett at pluggen løsner etter oljeskift.

SPAR TID PÅ OLJESKIFTET


Den patenterte single-bridge utformingen av vår “Full Bore” tilpasning muliggjør maksimal gjennomstrømning for et hurtig oljeskift uten å kaste bort tid på å lete etter tappepluggen i oljeoppsamleren osv.

DRENERER VARM OLJE TRYGT


No-SPILL ™ Systems er maskinert av solid messing, slik at du kan håndtere dreneringspluggen i en varm motor uten å brenne hendene.

  • Eliminer brannskader og redusere skader og tapt tid.
  • Eliminerer søl.
  • Dette produktet burde inngå i HMS ordningen.

DU KAN UNNGÅ KOSTBARE BØTER OG OPPRYDDINGSKOSTNADER FOR OLJESØL


No-SPILL ™ Systems tappepluggene fungerer på både tyngdekraft og sugeanlegg.
Du kan installere en No-SPILL ™ System plugg raskt og enkelt. Bare erstatt den originale pluggen ved neste oljeskift og skru i No-SPILL ™ Systems pluggen.

VÅRE SAMARBEIDS-PARTNERE

For å levere produkter av høy kvalitet så er våre samarbeidspartnere og leverandører viktige for oss. Vi har over tid utviklet et nært og godt samarbeid med flere veletablerte og anerkjente firmaer som leverer kjøretøy, utstyr og tjenester. Felles for alle er at de har fokus på kvalitet, kunnskap og service.

Copyright © RSA BUSS