FOXGUARD ALKOLÅS


Vi har nylig inngått et samarbeid med Foxguard Alkolås og er deres representant i Norge. Alkolåser i kjøretøyer er et hett tema for tiden og flere og flere selskaper velger å investere i alkolås. Et element av trafikksikkerhetsarbeidet er å installere sikkerhetsanordninger som gjør kjøring i påvirket tilstand umulig. Stadig oftere krever transportanbud og kontrakter denne type sikring.

Brosjyre Foxguard.no

foxguard

FOXGUARD ALKOLÅS DS25


Foxguard Alkolås har vært på det nordiske markedet siden 2005 og er i dag et av Sveriges ledende selskaper innen alkolås til yrkestrafikk og kommuner. Foxguards forretningsidé er å levere brukervennlige produkter med markedsledende teknologi. Vi leverer pålitelige og lett anvendelige sikkerhetsløsninger som kan bidra til å redde liv. Gjennom et nært samarbeid med våre kunder er vi lydhøre for deres ønsker og behov. Og med et nært samarbeid med vår leverandør bidrar vi til å stadig forbedre og utvikle våre produkter. Foxguard Alkolås er utviklet i samarbeid med Lion Laboratories i Storbritannia. Lion er verdensledende når det gjelder alkoholmåleteknikk. DS25 er en alkolås for fast montering i bilen. DS25 oppfyller alle kravene i bilindustrien og kommersiell trafikk, og kan knyttes til eksterne kommunikasjonsmoduler, som sjåførlogg og ISA, og andre datasystemer.

SLIK FUNGERER DET


Måling av alkoholinnholdet i pusten er automatisk og prøven analyseres raskt og sikkert. Ved bestått test deaktiveres startsperren og bilen kan startes. Alkolåsene er produsert for å håndtere vårt nordiske klima og kan operere ned til -45°C. Både startsperre og alkolåshåndsettet har en logg som gjør at alle hendelser knyttet til startforsøk, slik som promille, tuklingsforsøk og start/stopp blir lagret. Denne informasjonen kan kun leses av Foxguards autoriserte serviceverksteder.

Alkolåsene er enkle å installere og tar bare et minutt å lære å bruke. Produktene som leveres er selvfølgelig i henhold til de gjeldende reglene for Alkolåser i kjøretøyer, også kalt CENELEC 50436-1:2014 og 50436-2:2014.

VÅRE SAMARBEIDS-PARTNERE

For å levere produkter av høy kvalitet så er våre samarbeidspartnere og leverandører viktige for oss. Vi har over tid utviklet et nært og godt samarbeid med flere veletablerte og anerkjente firmaer som leverer kjøretøy, utstyr og tjenester. Felles for alle er at de har fokus på kvalitet, kunnskap og service.

Copyright © RSA BUSS