CAMBIST


Cambist er en svensk produsent av myntveksling og billetteringsutstyr som vi har samarbeidet tett med siden 1969. Vi er stolte av å kunne levere produkter som går over generasjoner.

FORDELER MED CAMBIST


Cambist er produkter av høy kvalitet, spesielt beregnet på tung daglig bruk. I tillegg til myntvekslere leverer Cambist en rekke forskjellige betalingsbord og de har også kommet med en «lommebok» med feste for myntapparat. Dette kan være interessant for kunder som ikke har behov for veske, men som trenger noe å henge myntapparatet på (eks ved festivaler, handelstorg, parkering ved midlertidige arrangementer m.m.).

SPESIALUTFØRELSER


Vi leverer også spesialutførelser av myntapparater tiltenkt spesielle formål, hvor det fokuseres på flere søyler av én valør og færre søyler av mer «ukurante» valører.

VÅRE SAMARBEIDS-PARTNERE

For å levere produkter av høy kvalitet så er våre samarbeidspartnere og leverandører viktige for oss. Vi har over tid utviklet et nært og godt samarbeid med flere veletablerte og anerkjente firmaer som leverer kjøretøy, utstyr og tjenester. Felles for alle er at de har fokus på kvalitet, kunnskap og service.

Copyright © RSA BUSS